Hirdetés

Pokémon GO - április elsejére befutottak a pixeles pokémonok

|

Az új Pokémon GO frissítés vizuális átalakításokkal is megtoldotta kedvenc AR játékunkat. Game Boy korszak felidézve.

Hirdetés

A Niantic örömmel jelentette, hogy meghozták a következő Pokémon GO frissítést, benne a "4k kétszeresére emelt, 8-bites pokémonokkal". A viccesnek szánt bejelentés mellett egyébként tényleg beépítették a 8-bites ikonokat, amiket amúgy abszolút megtartanánk.

Hirdetés

A Pokémon GO egyik legtöbbet kritizált pontja volt megjelenésekor, hogy nagyon kevéssé emlékezteti a rajongókat a klasszikus Pokémon játékok hangulatára. Ez egy fokkal közelebb hozza a Game Boy időket, nézzétek:

Mivel a közösségnek meglepő mértékben jön be a dolog, picit reménykedünk benne, hogy a Niantic április 1. után is bekapcsolható lehetőségként bent hagyja majd a 8-bites megjelenítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)