Hirdetés

Pokémon GO - fejlettebb lett a játék AR része, de csak iOS-en

|

A Pokémon GO a megfelelő telefonokon mostantól valósághűbben tudja a virtuális lényeket a való világba helyezni, amihez új játékmechanizmusok is kapcsolódnak.

Hirdetés

Sokan néhány nappal a megjelenés után egyből ki is kapcsolták a Pokémon GO agumented reality funkcióit, de aki a megfelelő készülékkel rendelkezik, annak hamarosan érdemes lehet visszatérnie az AR-hez. A készítők nemrég építették be az AR+ feature-t, ami tovább fejleszti a rendszert.

Hirdetés

Mivel ehhez az Apple technológiáját használták fel, legalább egy iPhone 6-osra lesz szükségünk a használatához, illetve az iOS 11-et is telepítenünk kell. Ezt követően viszont a Pokémon GO lényeit sokkal pontosabban tudja egy pontra rögzíteni a játék, illetve a méreteiket is jobban tudja érzékeltetni. A Niantic ehhez új játékmechanikákat is kitalált, például közelebb mehetünk az egyes pokémonokhoz, akik el is futhatnak, ha túl gyorsan közelítünk és észrevesznek.

Ebben az esetben általában kapunk egy második esélyt is, ha a környéken lévő magas fűre koppintva ismét elő tudjuk csalogatni a lényt. Ha viszont elég óvatosak vagyunk, XP- és stardust-bónuszt kaphatunk, ha közelről dobunk rájuk egy-egy pokélabdát. A készítők azt ígérik, később ennél is tovább fejlesztik majd a játék AR-képességeit, azt viszont nem fejtették ki, hogy később más eszközökre is megérkeznek-e a most bemutatott feature-ök.

Ti bekapcsolt kamerával szoktatok pokémonokat fogni, vagy már nem használjátok az AR-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)