Hirdetés

Pokémon GO - bónusz XP-vel és stardusttal ünnepelhetünk

|

A fejlesztők a Pokémon GO féléves fennállását ünneplik egy játékbeli eseménnyel, ami arra inspirál majd, hogy még a novemberi hidegben is elinduljunk pokémonokra vadászni.

Hirdetés

Nemrég ért véget a Pokémon GO legutóbbi játékbeli eseménye, aminek hála több pokémont foghattunk, de a Niantic máris új bónuszokkal próbálja visszacsábítani a játékosokat. Ezúttal a játék megjelenésének féléves fennállását ünnepeljük.

Ennek örömére pedig minden zsebszörny elfogása után dupla XP-pontot és a fejlesztéshez szükséges stardustot kaphatunk egészen a hónap végéig.

"Szenvedélyünk az olyan élmények alkotása, amik bátorítják a felfedezőket és mozgásra ösztönöznek. Sokat jelent számunkra, hogy az egész világon több százmillióan csatlakoztak hozzánk ezen az úton. Így szeretnénk nektek köszönetet mondani - és ennek mi lehetne jobb módja, mint hogy a közösségünket ünnepeljük?"

- írták a Pokémon GO készítői. A játékbeli esemény egy hétig tart majd, ugyanis november 22-én este 11 órakor veszi kezdetét és 30-án ugyanebben az órában ér véget.

Ti milyen gyakran indultok el manapság pokémonokat gyűjtögetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)