Hirdetés

Pokémon GO - teljesen átalakul a buddy pokémonok rendszere

|

A Pokémon GO Buddy Adventure frissítése a főszéria rendszerét hozza be, ahol babusgathatjuk a haverunkat, cserébe ő könnyeben fejlődik majd.

Hirdetés

A Pokémon GO eddig egy meglehetősen egyszerű megoldást használt a társ-szörnyecske rendszerhez: választottál egy kedvencet, aki cukorkákat (candy) gyűjtött neked X kilométerenként. A most bevezetésre kerülő új megoldásban viszont a haverunk velünk fog sétálgatni, emellett pedig törődést is igényel majd. Ha odafigyelünk a kedvencünkre, és etetjük rendesen, akkor boldogságában gyakrabban hozza a candyt.

Hirdetés

A pokémon cimboránknak négy "örömszintje" lesz, ezek pedig különböző bónuszokkal járnak majd:

- Good Buddy: A kedvenced veled együtt megjelenik a térképen.
- Great Buddy: A cimborád néha besegít, amikor más pokémonokkal futsz össze. Tárgyakat is összeszedhet, melyek segíthetnek majd kalandjaid során.
Ultra Buddy: A haverod segít felfedezni a körülötted lévő világot, és értesít az olyan helyekről, amiket érdemes lehet meglátogatnod. A pokémonod ezen felül szuveníreket is gyűjtöget neked.
- Best Buddy: A legnagyobb haverok lesztek a megyében. Vértestvérekké váltok aminek jegyében a pokémonod kap egy "legjobb barát masnit". Ez a szörny CP bónuszt kap harcban, amíg őt tartod meg kiválasztott Buddy Pokémonként.

Az új frissítéshez egy végtelenül cuki kis trailer is érkezett:

Alig várjuk, hogy valaki szembejöjjön az utcán, aki egy Magikarpot rángat maga után a főutcán. A frissítés valamikor a napokban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)