Hirdetés

Pokémon GO - lehet, hogy hamarosan kedvenc pokémonunk mellettünk sétálhat

|

Az adatbányászok egy nagyon izgalmas újdonságra bukkantak, ami ha valóban bekerül a játékba, akkor a legnagyobb durranás lehet a Pokémon GO indulása óta.

Hirdetés

Mióta megjelent a Pokémon GO, a játék leginkább különféle hibajavításokat kapott, ténylegesen nem bővült a pokémonvadász AR-cím (ha nem számítjuk ide azt a pár új figyelmeztető üzenetet). Kivették viszont a lábnyomos rendszert, így tulajdonképpen visszaléptünk a kezdetekhez képest. 

Az adatbányászok azonban folyamatosan izgalmas információkra bukkannak a Pokémon GO kódjában. Legutóbb arról írtunk, hogy a kód alapján hamarosan három újfajta pokémonokat csalogató füstölőre számíthatunk, most pedig egy még ennél is sokkal izgalmasabb lehetséges frissítésről érkezett hír. 

Az új felfedezés egy társrendszert takar, ami lényegében azt jelenti, hogy kiválaszthatjuk kedvenc zsebszörnyünket, aki ezután mellettünk fog sétálni (valószínűleg a térképen is látható lesz) és minél többet ballagunk vele, annál több hozzá tartozó cukorkát fogunk bezsebelni. 

Ugyebár ezeket a cukrokat kell a pokémonok fejlesztésére használni. Így ha tényleg megvalósul ez a megoldás, akkor a jövőben nem kell attól tartani, hogy ha egy különösen ritka pokémont találunk, akkor őt sosem fejleszthetjük tovább, mert belátható időn belül úgy sem lelünk rá a társaira, ezért pedig nem lesz elegendő cukorkánk. 

Én személy szerint borzasztóan örülnék, ha minél hamarabb bevezetnék ezt az új rendszert. Nektek mi a véleményetek a dologról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)