Hirdetés

Pokémon GO - te megtaláltad már a legújabb easter egget?

|

Az új Buddy System bevezetése egy mókás kis meglepetést is rejt, aminek hála a rajzfilmek főhősének nyomdokaiba léphetünk. Mutatjuk, hogy lehetsz te is olyan, mint Ash!

Hirdetés

A Pokémon rajfilmek főhőse Ash Ketchum egy különleges Pikachu pokémont birtokol, aki a többi kis állatkával ellentétben nem szeret bebújni a pokélabdába. A Pokémon GO új frissítésének köszönhetően most mi is szert tehetünk egy ilyen barátságos lényre.

A Buddy System bevezetése után már azt is beállíthatjuk a játékban, hogy melyik pokémon legyen társunk a vadászat során. Az adott lény a megtett kilométerek után a fejlődéséhez elengedhetetlen cukorkákat gyűjt, de sajnos a fejlesztők elég szűkmarkúk voltak és rengeteget kell baktatnunk ezekért a cukrokért. 

Alapvetően a pokémon társunk csupán mellettünk áll a karakterlapon. Ha viszont egy Pikachut választunk pajtásunknak és 10 kilométert gyalogolunk vele, akkor különös dolog történik. Ekkor ugyanis a kis villámpatkány a vállunkra pattan, pont úgy, ahogy Ash állatkája is tette a rajzfilmekben.

Kedves kis kikacsintás, nemde? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)