Hirdetés

Pokémon GO - sok dolga van a japán rendőrségnek

|

A japán rendőrségnek rendesen feladják a leckét azok a Pokémon GO játékosok, akik minden figyelmeztetés ellenére vezetés közben hajkurásszák a hordozható bestiákat.

Hirdetés

A Pokémon GO rabul ejtette a világot, ami alapvetően még nem is lenne tragédia, de sajnos úgy tűnik, hogy sokan vannak, akik rendkívül felelőtlenek lesznek játék közben. Nyilván vannak helyek, ahol kicsit eltúlozzák a reakciókat, de azért a japán rendőrségnek rendesen meggyűlik a baja a mániákus játékosokkal

Korunk egyik legnagyobb veszélyforrása, hogy sok sofőr vezetés közben is használja a telefonját arra, hogy SMS-ezzen vagy internetezzen, ha pedig összekombináljuk ezt a rossz szokást a rendkívül addiktív Pokémon GO-val, akkor majdnem kész a katasztrófa.

Ezt tapasztalja most a japán rendőrség is, hiszen két hét alatt több, mint 700 esetben kellett büntetést kiszabniuk azoknak, akik az vezetés közben próbálták vadászni a pokémonokat. Nem csak autósokról van egyébként szó, mert sajnos kerékpárosok és motorosok is voltak azok között, akik károkat vagy személyi sérülést okoztak, ami már nagyobb baj, mint egy apró gyorshajtás.

Ti ne legyetek ennyire felelőtlenek, mindig figyeljetek játék közben, hogy hova léptek és semmiképp ne játszatok vezetés közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)