Hirdetés

Pokémon GO - a csalók nem láthatják a ritka szörnyeket

|

A Niantic nem adja fel a harcot a harmadik féltől származó programok használói ellen. Innentől aki saját keresővel bűvészkedik, az lemarad az igazi zsákmányról.

Hirdetés

A Pokémon GO-ban sok szempontból károsak a csalók. Egy kis városban a spooferek és trackker használók gyakorlatilag lehetetlenné teszik a harcot a Gymekben, és ez nem tetszik a Nianticnak.

Az új anti-cheat megoldások kifejezetten azokat célozzák, akik harmadik féltől származó trackker alkalmazásokkal keresik meg a legritkább Pokémonokat. Az új rendszer pont ezt akadályozza meg. Akit elkap a Niantic az többé nem láthatja, és nem is kaphatja el a ritkább lényeket.

A Pokémon GO Hub által mutatott képen két fiókot látunk. Az egyik tiszta, a másikat megfogta a rendszer. Az elsőn a játékos lát egy Geodude, Kabuto, és Venonat triót, míg a tiltott account csak a Geodude-ot látja.

Remélhetőleg ez segíti majd a kisebb közösségek pokémon mestereit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)