Hirdetés

Pokémon GO - legendás szörnyek rejtőznek a frissítésben

|

Az adatbányászok első dolga volt, hogy a frissítés érkezését követően kiássák a kód mélyén rejtőző érdekességeket. Többet találtak, mint remélték.

Hirdetés

Egy méretes frissítés érkezett a héten a Pokémon GO-hoz, ami átdolgozta az edzőtermeket, új büntetéssel sújtotta a csalókat, és behozta a Raid funkciót, bár utóbbiból csak később láthatunk majd bármit is.

Az adatbányászok azonnal rávetették magukat a kliensre, és érdekes utalásokat találtak a fájlok között. Ezek szerint a Generation I és Generation II legendás pokémonjait is a Raid alkalmakon keresztül szerezhetjük majd meg, viszont ahhoz, hogy részt vehessünk majd egy Legendary kategóriájú Raiden szükségünk lesz egy Legendary Raid Ticketre.

A Raid egyébként úgy működik majd, hogy az átdolgozott edzőtermek felett megjelenik egy tojás, ilyenkor pedig az edzők köré gyűlve verhetik le az ott felbukkanó ritka szörnyet, és el is foghatják majd azt. Pont úgy, ahogy azt az első teaserben is láttuk annak idején.

Pontos dátumot nem kaptunk arra nézve, hogy mikor láthatjuk majd először ezeket a ritka és erős pokémonokat, de a Niantic elnöke, John Hanke azt nyilatkozta, hogy valamikor 2017. vége előtt. Alig várjuk már az első raidet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)