Hirdetés

Pokémon GO - jönnek a raidek, így alakulnak át az edzőtermek

|

Az eddig ismert gymek kikapcsolása után a Niantic bemutatta, hogyan képzeli el a Pokémon GO új edzőtermeinek rendszerét, ami néhány izgalmas változtatást is hoz majd.

Hirdetés

Ugyan már mindenki a legendás lényekre és a PvP harcokra vár, a Pokémon GO készítői először az edzőtermek rendszerét dolgozzák át. Ma megosztották a játék weboldalán, milyennek alkották meg az új, hamarosan bekerülő szisztémát, ami a gymet uraló csapatnak is hoz egy újfajta tennivalót.

Hirdetés

Először is: teljesen eltűnik a presztízs-rendszer, így nem kell többé csapattársaink pokémonjait csépelnünk, ha még több lénnyel szeretnénk megerősíteni egy edzőtermet. Ehelyett rögtön az elfoglalása után bekerülhet hat szörny az adott csapatból, annyi megkötéssel, hogy egy típusból csak egyet helyezhetünk el, így véget ér a Blissey-k és Dragonite-ok totális egyeduralma. A Pokémon GO edzőtermeinek elfoglalása így nem a presztízs lecsapolásáról szól majd, hanem az egyes pokémonok motivációs szintjét kell majd lenulláznunk.

Ez egyébként azt is jelenti, hogy minden egyes alkalommal alacsonyabb CP-értékkel harcol majd az adott pokémon, tehát könnyebb lesz legyőzni, hacsak a védők ezt nem ellensúlyozzák azzal, hogy valamilyen bogyót adnak neki.

A Niantic nem csak ezzel szeretne rávenni, hogy gyakran visszajárjunk a Pokémon GO gymjeihez: a pokéstopokhoz hasonlóan tárgyakat szerezhetünk az edzőtermekből is, ahogy a szintén újdonságként érkező edzőtermi jelvényeink szintjét is növelhetjük.

Végül védőként kooperatív raidekben is részt vehetünk: ilyenkor minden pokémon kikerül a teremből és egy tojás jelenik meg felette. Ebből egy raid boss bújik elő, aminek legyőzésével (erre csak néhány perce lesz a csapatnak) értékes tárgyakat szerezhetünk, illetve egy ritka pokémont is elfoghatunk. A részvételhez viszont szükségünk lesz egy raid passre, amit csak az ellenőrzésünk alatt tartott termekből szerezhetünk meg.

Nektek hogy tetszik az új rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)