Hirdetés

Pokémon GO - világszerte események kezdődnek, Európában is

|

Ugyan a chicagói nagy Pokémon GO Festről lemaradnak a világ más részein élő játékosok, viszont a Niantic őket sem hagyja ki a mókából és számos régióban, többek között Európában is tartanak különböző eseményeket a trénerek számára.

Hirdetés

Nem mindenki teheti meg azt, hogy részt vegyen a Chicago városában megrendezésre kerülő Pokémon GO Festen, de szerencsére nem kell elszontyolodniuk az addiktív mobiljáték játékosainak, hiszen világszerte lesznek események, így többek között Európában is találhatunk majd pár helyet, ahová mehetünk lényeket fogdosni. 

Hirdetés

A Niantic azt szeretné, ha július 22-én az egész világ egyszerre játszana, ezért különböző speciális jutalmakkal szeretné megfűszerezni az ünnepséget: a globális esemény első fázisában pokémonokat kell befogni, cserébe bronz, ezüst és arany bónuszok járnak. Ha sikerül elegendő mennyiségű állatkára szert tenni, akkor feloldódik egy misztikus kihívás, amelynek teljesítése esetén egy "extra-speciális bónusz jár mindenkinek". 

Aki esetleg Angliába látogat a közeljövőben, az július 22. és 23. között ne hagyja ki a Big Heritage Festivalt sem, amelynek keretében hosszú idő először nyílik meg a Chester Castle a nyilvánosság előtt. Ezen kívül más történelmi helyszínek is PokéStoppá változnak különböző "in-game és való életbeli meglepetésekkel" kísérve, jelentsen ez bármit is. 

Ezzel még mindig nincs vége! Európában ugyanis több nagyvárosban is nyílnak úgynevezett szafari zónák, összesen hétre számíthatnak az érdeklődők a kijelölt Unibail-Rodamco bevásárlóközpontokban. Minden zóna lehetőséget nyújt majd arra, hogy olyan lényeket is bezsákoljunk, amikkel eddig nem találkozhattunk ezen a földrészen, továbbá egyesítve erőinket a helyszínen lévő többi edzővel egyedülálló és erős raid bossokat gyűrhetünk le. Íme az ütemterv a szafarizáshoz: 

Augusztus 5:

- Koppenhága (Fisketorvet), Dánia
- Prága (Centrum Cerny Most), Csehország

Augusztus 12:

- Stockholm (Mall of Scandinavia), Svédország
- Amstelveen (Stadshart Amstelveen), Hollandia

Szeptember 16:

- Oberhausen (CentrO), Németország
- Párizs (Les Quatre Temps), Franciaország
- Barcelona (La Maquinista), Spanyolország

Ha úgyis oda terveztetek utazni az említett időszakok valamelyikében, esetleg ott éltek, vagy csak vállalkozó kedvű kalandorok vagytok, akkor megéri részt venni a kollektív pokémonozásban. Tegye fel a kezét, aki belevág! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)