Hirdetés

Pokémon GO - jönnek az európai események, de nem lesz egyszerű a részvétel

|

A jövő héten elindulnak az első olyan Pokémon GO események Európában, amik egy adott helyszínre várják a játékosokat, de a részvétel sajnos nem mindenki számára lesz nyitott.

Hirdetés

Az amerikai Pokémon GO Fest kis túlzással katasztrofálisan végződött, ettől függetlenül az évforduló előtt meghirdetett japán események egész jól zajlottak, hamarosan pedig végre Európa is sorra kerül. A Niantic elárulta, hogy a mi kontinensünkön a játékokból ismert úgynevezett szafari zónákat alakítanak majd ki.

Hirdetés

Más kérdés, hogy a részvétel egyáltalán nem lesz egyszerű: először is, aki ki szeretné venni a részét a típusok és shiny pokémonok tekintetében is bőséges fogásból, annak el kell látogatnia a készítőkkel összefogó cég egyik bevásárlóközpontjába. A helyszínek szeptember 16-án Oberhausen, Párizs, és Barcelona lesznek, október 7-én Koppenhága és Prága, végül október 14-én Stockholm és a hollandiai Amstelveen adnak otthont a Pokémon GO szafari zónáinak (a helyszínek konkrét listáját megtaláljátok a játék hivatalos oldalán). Az esemény idejére ide telepített zsebszörnyek egy részét mindenki elfoghatja az egész városban, viszont a teljes kínálat csak azoknak nyílik meg, akik regisztrálnak az adott bevásárlóközpontnál és egy jegyet, ezzel együtt pedig egy QR kódot is kapnak.

Ráadásul erre csak 13 éven felülieknek van lehetősége, fényképes igazolván bemutatásával. Kár, hogy ilyen macerás a Pokémon GO európai eseményein való részvétel, mert a program tényleg elég jónak hangzik. Az adott bevásárlóközpontokban a három játékbeli csapat számára kialakítanak egy-egy pihenőhelyet, ahol dumálhatnak a játékosok, akik ráadásul egy pokémon-edzőknek szánt kis csomagot is kapnak. Emellett a játékban egy emlékérme, különleges 2 km-es tojások és az edzőtermektől és raidektől zavartalan, csalik által segített pokémonvadászat várja a résztvevőket.

Ti megpróbáltok eljutni valamelyik helyszínre, vagy ennyit nem ér az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)