Hirdetés

Pokémon GO - valódi és játékbeli eseményekkel ünnepeljük az első évfordulót

|

Hamarosan egy éves lesz a Pokémon GO, ami a letöltések tekintetében is új mérföldkövet ért el. Ezt a készítők játékbeli bónuszokkal és a valóságban megszervezett összejövetelekkel ünneplik meg.

Hirdetés

Nemrég fontos új feature-öket lebegtettek meg a Pokémon GO készítői, amik közül néhány hamarosan megérkezhet. A Niantic fontos változásokat ígér a játék első évfordulójához közelítő eseménysorozat kapcsán.

A csapat nemcsak a megjelenés óta eltelt egy évet ünnepli, hanem azt is, hogy a Pokémon GO-t már több mint 750 milliószor töltötték le a játékosok. Az elkövetkezendő időszak első játékbeli eseménye a nyári napfordulóhoz kapcsolódik (ez június 13-án kezdődik), ennek kapcsán féláron vehetünk majd Lucky Eggeket, több XP-t kaphatunk a különleges dobásokért és nagyobb eséllyel kaphatunk el tűz és jég típusú pokémonokat. A második újdonságot még nem leplezte le teljesen a csapat, de azt ígérik, új közösségi játékmóddal készülnek nekünk, aminek kapcsán viszont egy ideig ki kell kapcsolniuk az edzőtermeket.

Emellett a Pokémon GO legnagyobb piacain valódi eseményeket szerveznek, amikkel megünnepelhetjük a játék egy éves fennállását. A legnagyobb buli Chicagóban lesz július 22-én, de emellett Japánban, Jokohamában a kiadó megszervezi a Pikachu Outbreak-et is. Hogy Európában pontosan mire számíthatunk, azt még nem lehet tudni, csupán annyit, hogy a helyszíneket a Unibail-Rodamco Európa szerte megtalálható bevásárlóközpontjai adják majd. Ahogy a cég honlapján láthatjátok, hozzánk legközelebb általuk üzemeltetett központok Bécsben és Pozsonyban vannak, így a fanatikus Pokémon GO-rajongók ott tudnak majd a legkönnyebben csatlakozni a mókához.

Ti játszotok még a Pokémon GO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)