Hirdetés

Nehézkesen indul az első Pokémon GO Fest

|

Megrendezésre került az első hivatalos Pokémon GO élő esemény, de egyelőre nem szórakoznak túl jól a rajongók.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor még az egész világ Pokémon GO lázban égett és habár a népszerűsége azért számottevően visszaesett azóta, még most is igen sok lelkes rajongója van a Niantic gyűjtögetős játékának. A napokban megrendezték az első Pokémon GO Fest nevű eseményt, ahol elméletben a rajongók mindenféle exkluzív tartalmakra bukkanhatnak rá. De a rajongók most mégsem boldogok.

Az esemény rendkívül ígéretesnek tűnt egészen addig, amíg a Pokémon GO felhasználók serege meg nem próbálta elindítani az alkalmazást, amitől (talán annyira nem is meglepő módon) a mobilhálózat megadta magát. Néhányan sikerrel beléptek, viszont a játékosok jelentős része képtelen volt csatlakozni, aminek természetesen tömeges felháborodás lett a vége. A Niantic vezérigazgatója is színpadra állt, hogy megpróbálja egy kicsit megnyugtatni a látogatókat, sajnos nem sok sikerrel:

"Tudom hogy néhányan nem tudtatok bejelentkezni ma reggel, viszont szeretném ha tudnátok, hogy már kapcsolatban vagyunk a mobilszolgáltatókkal és a saját szervereinket is igyekszünk helyreállítani. Ezért is szeretnélek megkérni titeket, hogy legyetek türelemmel, az egész Niantic csapat dolgozik az ügyön."

Eközben természetesen hatalmas tömeg várta, hogy bejusson az eseményre, ahogy a Twitterre posztolt képekből is kiderül:

Ebből egyébként jól látszik, hogy milyen hatalmas rajongóbázisa van a játéknak még annak ellenére is, hogy már közel sem annyira trendi, mint egy éve volt, ezen pedig biztosan nagyot tudna lendíteni egy rendszeres élő esemény. Persze nem olyan, ahol már az elején lehal minden. Remélhetőleg jobb hírekkel is szolgálhatunk majd a Pokémon GO kapcsán, most egyelőre csak annyit tudunk még hozzátenni, hogy Pikachu a Raid Boss a fesztivál keretében. Meg a hálózati probléma. A kettő együtt azért már talán túl tápos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)