Hirdetés

Pokémon GO - még ezen a héten befut a legnagyobb frissítés

|

A Pokémon GO napokon belül megkapja eddigi legnagyobb frissítését, több mint 80 új pokémon kerül a játékba.

Hirdetés

Ideje szépen újra elővenni a Pokémon GO-t, ugyanis napokon belül élesedik egy óriási frissítés, ami nem csak több mint 80 új zsebszörnyet pakol a játékba, hanem új tárgyak és játékmechanikák is érkeznek velük együtt.

A Pokémon Gold és Silver videojátékok ismerőinek nem lesznek idegenek az új lények. A második generációs pokémonok egész serege költözik a játékba, több mint 80 új zsebszörnyre számíthatunk, köztük olyan nagy kedvencek is jönnek, mint Chikorita, Cyndaquil és Totodile, vagy éppen Eevee új evolúciói, Umbreon és Espeon. 

Két új Berry, is bekerül a játékba. A Pinap Berry segítségével dupla mennyiségű cukorka üti a markunkat, ha elkapunk egy pokémont, a Nanab Berry pedig lelassítja az adott lény mozgását. Olyan különleges tárgyak is elérhetővé válnak majd, amelyek nélkülözhetetlenek egyes pokémonok továbbfejlesztéséhez, például ezek segítségével alakulhat át végre Porygon és Onix. A trénerek sem maradnak új cuccok nélkül, bővül a választható ruhák sora. 

Elméletileg a PvP harc és a játékosok közti cserélgetés is hamarosan bekerül a játékba. Ti vissza fogtok térni a Pokémon GO-hoz a frissítés élesedése után? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)