Hirdetés

Már a Pokémon GO sem szeretné, ha elmennél otthonról

|

A Niantic bevezetett néhány időszakos változtatást a Pokémon GO-ban, melyek a koronavírus járvány idején az otthon ragadottak életét is megkönnyíthetik.

Hirdetés

A koronavírus járvány lassan a gaming világ minden szegletét érinti. Most a Pokémon GO fejlesztőin a sor, akik úgy érezték, hogy ellentétben a játék alapvetésével, egyelőre jobb lenne mindenkinek, ha nem mozdulna ki a biztonságos falak közül. A Niantic bevezetett pár változtatást, melyek még a megszállott Pokémon gyűjtögetőket is otthon tartják majd.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy a közeljövőben olyan frissítések fejlesztését priorizálják, melyek az otthoni élményt segítik elő. Mindemellett megemelték a Pokémon fészkek (azaz, ahol sok szörny van egy helyen) számát, a füstölőkből többet kapunk majd és egy óráig kitartanak, illetve 99 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni őket. A tojásokat is kevesebb sétával lehet kikelteni, és a PokéStoppok is több jutalmat dobnak.

Hogy ezek a változások meddig maradnak életben, arról a Niantic minden játékost értesít majd, és persze mi is beszámolunk nektek róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)