Hirdetés

Pokémon GO - különleges feladatok érkeznek, új jutalmak várják a játékosokat

|

Hamarosan elég nagy újdonságokkal bővül a Niantic alkotása, amibe mindenképp megéri visszanézni.

Hirdetés

A rajongók még mindig szívesen játszanak a Pokémon GO-val, még annak ellenére is, hogy egy idő után monotonná válhat a játékmenet. Valószínűleg tudják ezt a fejlesztők is, úgyhogy nemsokára élesítenek is egy méretes frissítést, ami elég érdekes újításokkal dobja majd fel a játékot.

Hirdetés

A Pokémon GO hivatalos oldalán megjelent bejegyzés alapján a játékosok hamarosan kutatóknak állhatnak, és különleges küldetéseket teljesíthetnek a játékon belül. A Field Research-öket egy-egy PokéStop pörgetésével lehet megszerezni, a teljesítendő feladatok listája pedig elég változatos. Előfordulhat, hogy egy adott lényt kell befognunk, vagy épp egy edzőteremben harcolnunk. Az elvégzett feladat után pedig különféle jutalmakat zsebelhetünk be, ráadásul naponta egyszer jár egy Stamp is egy teljesített Field Research után. Ha pedig összejön hét Stamp, akkor elérhetjük a Research Breakthrough-ot, és még nagyobb jutalmakat kaphatunk, illetve akár egy legendás lénnyel is összefuthatunk.

A Special Research-öt már egy kicsit különlegesebbek, ugyanis ezeket Professor Willow adja, és a jelek szerint történeteket is fogunk kapni a küldetések mellé. A feladatok teljesítése után tapasztalati pontot, valamint egyéb jóságokat kapunk.

A tervek szerint március 30-án érkezik a Pokémon GO új frissítése. Ti játszotok még a Niantic játékával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)