Hirdetés

Pokémon GO - megjöttek a második generációs szörnyek

|

A Niantic ma hajnalban engedte ki az új zsebszörnyeket a vadonba, és ezzel együtt rengeteg újdonságot beépített.

Hirdetés

Tegnap megjelent a Pokémon GO alkalmazás legfrissebb verziója, de akkor még nem lehetett befogni az új szörnyeket, ők ma hajnalban bukkantak fel a vadonban. A második generációs pokémonok elfogásához ismét útra kell kelni.

A frissítés legnagyobb újdonsága természetesen a 80 új Pokémon a Johto régióból, akiket ugyanúgy megtaláltok a térképen, mint az első generációs társaikat. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem kapunk kezdőszettet a felhozatalból, kár.

A frissítés emellett behozott új elfogás képernyőt (már lehet különböző málnákat és labdákat választani a menüben turkálás nélkül), új pokémon mozdulatokat, új avatár ruhákat és testreszabási lehetőségeket, és még temérdek újdonságot.

Az új tartalmak eléréséhez nincs más dolgotok, mint letölteni az Android vagy iOS alkalmazásboltból a játék legfrissebb verzióját. Ti folytatjátok a Pokémon kalandot a frissítés után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)