Hirdetés

Pokémon GO - újabb pokémonok kerültek be

|

A Gen 4 szörnyek már befutottak a játékban, de azért vannak hiányosságok, amiket a Niantic szépen sorban pótol.

Hirdetés

A negyedik Pokémon generáció nem csak új szörnyeket, de régi szörnyek új evolúcióit is behozta a szériába. Ezt kapják most meg a Pokémon GO játékosok is, akik már felfejleszthetik az Electabuzz, Magmar, vagy Rhydon szörnyeiket.

Hirdetés

Electivire, Magmortar, Rhyperior, Togekiss, Weavile, Porygon-Z és még egy rakat új evolúció érhető el, de fontos megjegyezni, hogy a szokásos fejlesztési lehetőségek mellett egy új tárgyra is szükség lesz. Az új formákhoz egy Sinnoh kő beszerzése is elengedhetetlen, amit jelenleg csak kutatói küldetésen keresztül lehet elérni.

Aki mindenképpen meg akarja szerezni az új formákat, az lásson munkához. A járkálásnak és gyűjtögetésnek pláne nagy haszna lesz a napokban megjelenő Pokémon Let's Go! játékokban, ahol felhasználhatjátok majd a GO-ban begyűjtött szörnyeiteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)