Hirdetés

Pokémon GO - hamarosan jöhetnek a negyedik generációs pokémonok

|

A második évfordulóját ünneplő játék várhatóan a Pokemon Diamond and Pearl karaktereivel is bővül.

Hirdetés

A Pokémon GO nyári eseménye még július végéig tart, így ebben a hónapban már várhatóan nem érkezik több új tartalom, de ha már elég nyári ruhás Pikachut zsebeltünk be, akkor készülhetünk a negyedik generációs pokémonokra.

Hirdetés

A Niantic egy különleges teaser képet publikált, amelyen rengeteg ismert szereplő és pokémon kapott helyet. Az embereket körbeveszik többek közt a Gen 3 pokémonok, viszont Turtwig, Chimchar és Piplup is láthatóak a képen. A három figura a Pokémon Diamond and Pearl kezdő pokémonjai, és ők már a Gen 4-et képviselik. Íme az emlegetett kép:

Látható még a mítikus Celebi is, akit már az adatbányászok is felfedeztek számos másik pokémonnal nemrégiben a játék fájljai között. Jelenleg egyébként a legendás Regice pokémont lehet megszerezni július 19-ig, később nyáron pedig Regirock és Registeel is begyűjthető lesz.

Ti várjátok már a negyedik generációs pokémonokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)