Hirdetés

Pokémon GO - ezután könnyebben edzhetünk a legkeményebb gymekben is

|

Újabb frissítést lengetett be a Niantic, de még mindig nem a pokémonkeresőt fogják megbütykölni. Helyette a gymek működését tervezik alaposan átvariálni.

Hirdetés

Nemrég a Niantic közzétette legújabb frissítési tervét, ami a Pokémon GO-ban megszerezhető medáloknak adhat valódi funkciót. A fejlesztők azóta sem tétlenkedtek, ugyanis mára is jutott egy új frissítéssel kapcsolatos hír.

A Niantic legújabb posztja arról számol ugyanis be, hogy egy jövőbeli frissítés a saját csapatunk által uralt gymekben való edzést teszi sokkal egyszerűbbé. A gyakorlatban ez azt fogja jelenteni, hogy immár egyetlen pokémon helyett hatot küldhetünk be a szövetségesek elleni gyakorló küzdelembe, a gymben tanyázó keménykötésű pokémonok CP-je pedig a mi lényeink erejéhez fog igazodni. Mindennek köszönhetően szintünktől függetlenül kényelmesen edzhetünk majd lényegében bárhol, nem kell szomorúan elkullognunk ha például egy brutális Dragonite uralja a termet.

A medálos frissítéshez hasonlóan ez is remekül hangzik, viszont valószínűleg a Pokémon GO játékosai azért ezeknél sokkal jobban örülnének, ha a keresőt ráznák végre gatyába, vagy esetleg a régóta várt csere-bere rendszert aktiválnák a Niantic emberei.

Az most sem derült ki, hogy a gymes frissítésre egészen pontosan mikor számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)