Hirdetés

Pokémon GO - lehet kérni pokéstopok és edzőtermek felállítását

|

Ha kevesled a körülötted lévő pokéstopok vagy edzőtermek számát, akkor írhatsz a Nianticnak, hogy tegyenek le egyet. Mutatjuk, hogyan.

Hirdetés

A Niantic csinált már hasonlót az Ingress esetében, ahol portálokhoz lehetett küldeni javasolt helyszínt és ahhoz tartozó fotót. A rendszer a Pokémon GO-ban is működik már, csak fel kell keresnünk a játék támogatási részlegét.

Annyit kell tenni, hogy ellátogatsz erre az oldalra, megadod a helyet és küldesz róla egy képet. A Niantic a kérés után megfontolja a dolgot, és megnézi, hogy minden szempontnak megfelel-e. Egyébként mielőtt mindenki beküldene egy képet a lakásáról: otthont nem fogadnak el, csak üzletet, történelmi helyet, stb.

A rendszer jelenleg megállt, de ha feldolgozták a hirtelen beérkezett számtalan igénylést, akkor újra megnyílik majd a lehetőség. Addig írjátok össze, hogy hova szeretnétek stopokat és termeket és készítsétek el a fotókat.

A Niantic az Ingress esetében rengeteg portált rakott le közösségi kérésre, így nem kell attól félni, hogy feleslegesen dolgoztok az igényléssel.  Ez nagyot dobhat a vidéki Pokémon mesterek életén. Reméljük, gyorsan újra elérhetővé teszik a rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)