Hirdetés

Pokémon GO - jönnek a harmadik generációs pokémonok?

|

Megérkezett a mobiljáték legújabb frissítése, az adatbányászok pedig érdekes nyomokra bukkantak a fájlok között. Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan kibővül az elérhető pokémonok listája.

Hirdetés

A Niantic alkotásával még most is sokan játszanak, így érthető, hogy a fejlesztők igyekeznek új tartalmakkal ellátni a rajongókat. Nemrég befutott a játék legújabb verziója, és ahogy az várható volt, néhányan azonnal bele is vetették magukat a Pokémon GO fájljaiba, ahol sokat sejtető dolgokat találtak.

Hirdetés

Szemfüles adatbányászok megtalálták az összes harmadik generációs pokémon nevét a 0.71.0-s frissítésben, és ez alapján jó esély van arra, hogy a közeljövőben még tovább bővíti a Niantic a befogható lények repertoárját.

Emellett egy új, lila színű, Super Incubator névre hallgató tárgyat is találtak a felhasználók, ami nagy valószínűséggel a tojások kikelését gyorsítja fel.

Kíváncsian várjuk, hogy mi valósul meg az adatbányászok által megszerzett dolgok közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)