Hirdetés

Pokémon GO - harmadik generációs pokémonok is jönnek a halloweeni eseménnyel

|

Holnap indul útjára a Pokémon GO idei halloweeni eseménye, aminek keretein belül megjelennek az első zsebszörnyek a harmadik generációból.

Hirdetés

Jó ideje sejthető, hogy érkeznek a harmadik generációban látott lények a Pokémon GO-ba is, most pedig bejelentette a Niantic csapata az első ilyen zsebszörnyeket. Ezek az idei halloweeni esemény alatt jelennek meg a világban több más hátborzongató pokémonnal együtt.

Hirdetés

Az esemény október 20-án, magyar idő szerint este kilenc órakor indul útjára és november 2-án, egy órával később ér véget. Ez alatt a szellem típusú és némileg ijesztő pokémonok nagyobb számban lesznek megtalálhatóak, velük együtt pedig megérkeznek az első harmadik generációs zsebszörnyek is, köztük Sableye és Banette. A többi, a Pokémon Rubyban és Sapphire-ben bemutatkozó lény december során kerül majd be a mobiljátékba. A Pokémon GO halloweeni eseménye egyébként néhány más jutalmat is tartogat, például kétszer gyorsabban gyűjthetünk cukorkákat, illetve egy különleges, Mimikyu álcasapkás pikachut is elfoghatunk.

Ti vadásztok majd az esemény alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)