Hirdetés

Pokémon GO - már bekerült a karácsony, csak mi nem kaptuk meg

|

Az adatbányászok szerint a játékban már megtalálhatóak a karácsonyi frissítés nyomai, de akkor miért nem indította még el az eseményt a Niantic? Lassan kicsúsznak az időből.

Hirdetés

Bár mostanra rengeteget vesztett népszerűségéből, a hardcore rajongók még mindig tolják a Pokémon GO-t, a legújabb frissítésnek és az új pokémonoknak köszönhetően pedig valószínűleg többen is visszanéznek majd.

Számos játékban találkozhatunk karácsonyi eventekkel, és mivel ilyenkor a legtöbben egyébként is a boltokat és a karácsonyi vásárokat járják, egyáltalán nem lett volna rossz ötlet a Niantic részéről, ha ők is előállnak valami hasonlóval.

A rajongók el is kezdtek túrni a kódban, ahol találtak ünnepi grafikai elemeket (díszeket, ajándékokat), valamint felbukkant egy "HasHolidayItems" attribútum is, ami egyértelműen arra utal, hogy a fejlesztők készültek a szeretet ünnepére. De akkor mire várnak? Négy nap múlva karácsony!

Elképzelhető, hogy még ma vagy holnap beesik majd egy frissítés, és ha így lesz, mindenképp be is számolunk majd róla. Reméljük, hogy nem csúsznak meg a srácok, mert akkor hiába dolgoztak az elmúlt időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)