Hirdetés

Stílusosan karácsonykor kezdődik a Pokémon GO karácsonyi eseménye

|

Karácsony és az újév alkalmával is különböző játékbeli bónuszokkal kedveskedik a Niantic a Pokémon GO játékosainak, így a bébipokémonokat és a három kezdő típust is könnyebben szerezhetjük meg.

Hirdetés

Ahogy a nemrég kiadott statisztikákból is kiderül, még mindig rendkívül aktív a Pokémon GO megmaradt közössége, nekik pedig az ünnepekkor egy újabb játékbeli eseménnyel készültek a fejlesztők. Az első fázis holnap elindul, de bizonyos bónuszok csak december 30-án aktiválódnak.

Tehát elvileg holnaptól nagyobb eséllyel találkozhatunk mikulássapkás Pikachukkal és gyakrabban kelhetnek ki a tojásokból Togepik és más, csak így megszerezhető pokémonok. Emellett, hogy még több tojást keltethessünk ki az esemény alatt, minden nap első megpörgetett pokéstopjából egy egyszer használható inkubátort is kapunk majd.

December 30-án estétől egészen január 8-áig pedig gyakrabban találkozhatunk a három kezdő pokémonnal és különböző fejlesztett formáikkal. Az ő elfogásukat is megtámogatják a Pokémon GO készítői egy második bónusszal, így az újév utáni hétben minden lure modul kétszer annyi ideig, azaz egy óráig lesz majd aktív.

Ti megpróbáltok majd befogni pár zsebszörnyet az ünnepek alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)