Hirdetés

Pokémon GO - kooperatív tartalmak is érkeznek

|

A Pokémon GO készítői egy érdekes utalást ejtettek el legutóbbi blogposztjukban - a feature, amit sejtet, a játék egyik legkorábbi és legmenőbb ígéretét is beteljesítheti.

Hirdetés

Ugyan a Pokémon GO játékosszáma komoly hullámvölgyeket és -hegyeket produkál, a Niantic és a Pokémon Company viszonylag biztosra veheti, hogy egy-egy nagyobb frissítés kiadása tömegével hozza vissza a pokémon mestereket. A második generáció zsbeszörnyei után pedig úgy tűnik, tavasszal is egy komoly újdonságot adnak a játékhoz.

A csapat egy blogposztban köszönte meg a rajongóknak, hogy nem kis részben az ő támogatásuknak köszönhetően több díjat és elismerést besöpört a Pokémon GO. Ezzel együtt pedig ígéretet tettek arra is, hogy továbbra is lelkesen szállítják majd az új tartalmakat a játékosok tömegeinek.

"Ahogy az északi féltekén beköszönt a tavasz, játékosainkra egy új kooperatív közösségi élmény vár a Pokémon GO-ban, ami sok újdonsággal és izgalommal csábítja őket ismét a napsütésbe"

- írták.

Az egyik legkézenfekvőbb újítás az lenne, ha a játék egyik első trailerében látott, Mewtwo ellen vívott kooperatív csatához hasonló események megjelennének, de az sem kizárt, hogy az edzőtermek rendszere alakul át. Mindenesetre érdemes lehet elkezdeni keresni a környékünkön lévő, még aktív játékosokat, felkészülve a Pokémon GO kooperatív részére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)