Hirdetés

Korlátlan internet a Pokémon GO-hoz

|

Az Egyesült Államokban úgy döntött az egyik mobiltelefonos szolgáltató, hogy levesz egy terhet a pokémonokra vadászó ügyfeleiről.

Hirdetés

Holnaptól nem számítja bele az amerikai T-Mobile a havi keretbe azt az internetforgalmat, amit a Pokémon GO generál játék közben. A cég ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy mindenkiből igazi Pokémon-mester válhasson. 

Jelenleg szinte minden a pokémonos AR mobiljátékról szól, így érthető, hogy aki csak tudja, próbálja ezt kihasználni, ha egy csöppnyi reklámlehetőséget lát benne. Úgy tűnik, hogy ez eddig legjobban az amerikai T-Mobile-nak sikerült. Hiába igényel ugyanis a játék folyamatos internetkapcsolatot, a szolgáltató ügyfeleinek nem kell magasabb forgalmú díjcsomagra váltaniuk, hiszen nekik a játék nem fogja terhelni a havi keretüket.

Miért éri meg ez a cégnek? Egyrészt nem jelent túl nagy megterhelést a szolgáltatónak az ingyenes internetkapcsolat biztosítása (a P3 Communications elemzése szerint átlagosan havi 300 MB forgalom generálódhat ügyfelenként a játékból), másrészt ezzel a fogással valószínűleg még több ügyfelet vonzhatnak majd be, így lényegében mindenki jól jár.

Örülnénk, ha nálunk is elérhető lenne ez az akció. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)