Hirdetés

Elkezdték tesztelni a Pokémon GO legjobban várt újítását

|

Sokaknak teljesen tönkretette a Pokémon GO-élményt, hogy a játék segítségével szinte lehetetlenné vált megtalálni egy-egy lényt, de most úgy tűnik, végre érkezhet a megoldás.

Hirdetés

Nem sokkal a Pokémon GO hivatalos megjelenése után használhatatlanná vált a közeli zsebszörnyek megtalálását eredetileg segítő három lábnyomos rendszer, ami rengeteget rontott a játékélményen. A fejlesztők és a rajongók közötti feszültség forrásai is voltak az ezt helyettesítő térképes szolgáltatások és a Niantic csak most, hónapokkal később állt elő tényleges megoldással.

Ugyan néhány játékos kliensében már augusztusban megjelent egy új, alternatív rendszer, eddig nem látszott rá semmi remény, hogy a készítők véglegesítenék az új megoldást. Most viszont ismét tesztelni kezdték a Pokémon GO új lénykereső rendszerét, az USA és Kanada néhány részén, illetve Ausztráliában már elég sok játékosnak megmutatja a játék, melyik pokéstophoz van legközelebb egy-egy pokémon, egész pontosan így:

Mindez persze csak akkor aktiválódik, ha belátható közelségben vagyunk egy vagy több pokéstophoz, így azok nem járnak jól, akik megállókban nem éppen bővelkedő környéken szoktak játszani. Az újbóli, egyre nagyobb létszámú teszt viszont azt jelentheti, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz az új funkció.

Köztetek van, aki emiatt visszatérne a Pokémon GO-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)