Hirdetés

Pokémon GO - jönnek a sztoriküldetések?

|

A Pokémon Go legutóbbi frissítésében érdekes részletekre bukkantak az adatbányászok.

Hirdetés

A Pokémon GO AR része fejlettebb lett, ami azzal jár együtt, hogy a régebbi iOS-t futtató eszközöket nem fogja támogatni a program február végétől, de nem ez lesz az egyetlen fontos változtatás a közeljövőben.

Hirdetés

A hét elején megérkezett a Pokémon GO legutóbbi frissítése, a 0.91.1-es update, a The Silph Road kitartó adatbányászai pedig rögtön rávetették magukat a fájlokra, hogy kiderítsék, milyen újdonságokat terveznek a továbbiakban a Niantic fejlesztői. A legfontosabb felfedezés, hogy a mobiljáték egy új funkcióval, a sztoriküldetésekkel bővülhet, amelyek történetalapú, többlépcsős missziók lesznek. Az nem tiszta, hogy pontosan milyen feladatokat kapunk, de a közösség szerint olyasmikre számíthatunk, mint a Pokémonok elkapása, a tojások keltetése, a Gym győzelmek és a Raid csaták, tehát a szokásos dolgok egybefűzve. 

A The Silph Road tagjai felfedeztek olyan részleteket is, mint néhány karakter - például Willow professzor - új animációja, például az érzelmek megjelenítései, amelyekre valószínűleg azért lesz szükség, mert ezek a figurák adják majd a küldetéseket - utóbbiakért jutalom is jár majd. Korábban a Niantic hamar reagált a szivárgásokra egy hivatalos közleménnyel, így csak annyit tehetünk, hogy várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)