Hirdetés

Pokémon GO - végre lesz értelme a medáloknak

|

A Niantic ismét új funkcióval próbálja feldobni a Pokémon GO-t, de a soron következő frissítés sem azt a javítást hozza el, amit már minden játékos régóta követel.

Hirdetés

A jelek szerint az új keresőrendszerre továbbra is várnunk kell, ugyanis a Pokémon GO legújabb frissítése sem ezen a téren változtat majd. Ehelyett a megszerezhető medálokon variálnak egy picit, melyeknek ezután már valóban lesz tényleges hasznuk is.

A Niantic bejelentette, hogy a következő Pokémon GO frissítés után azok a medálok, melyek bizonyos számú és adott típusú zsebszörny elkapása után járnak, a későbbiekben megnövelik az esélyét annak, hogy a szóban forgó pokémontípusba tartozó lényeket el tudjuk kapni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bronz medálok után egy, ezüst után kettő, arany kitüntetés megszerzése után pedig három bónuszpontot kapunk az adott lénytípus elfogására. Tehát ha például rendelkezünk az arany Kindler medállal, vagyis már több mint 200 tűz típusú pokémont elkaptunk, akkor a jövőben nagyobb eséllyel zárhatunk a lasztinkba egy Charmandert. Több típusba is tartozó pokémonok esetén minden bónusz számít, így egy Pidgey elfogását a normál és a repülő szörnyecskékhez tartozó medál is megnöveli.

Igazából ez egy remekül hangzó újítás, melynek köszönhetően a valóban ritka pokémonokat is könnyebben zsebelhetjük majd be. Jelenleg még nem tudni, hogy pontosan mikor élesedik a frissítés, de valószínűleg már nem kell sokat várni rá.

Arról viszont továbbra sem esett szó, hogy a pokémonkereső rendszer megreformálására mikor számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)