Hirdetés

Pokémon GO - megérkeztek az első negyedik generációs zsebszörnyek

|

Tovább bővül a játék eddig sem kicsi pokémonfelhozatala.

Hirdetés

Alig pár napja vált hivatalossá, hogy hamarosan érkeznek a negyedik generációs pokémonok a Pokémon GO-ba, most viszont már azt is tudjuk, hogy ez a héten megtörténik, sőt a legfrissebb beszámolók szerint pár lény már elérhetővé is vált. 

Hirdetés

Ráadásképp egy igencsak mutatós előzetest is kiadtak a fejlesztők. A friss videón a negyedik generáció legmenőbb kis lényeit csodálhatják meg a szakképzett pokémonvadászok. Érdemes lesz majd régóta dédelgetett pokémonjaitokra is ránézni, ugyanis sok korábbi lény kap majd újabb evolúciós szintet, azaz régebbi kedvenceinket is újabb pokémonokká alakíthatjuk át. Majd kérlek egy igazi pokémonszakértő mesélje el nekem, mi az a melók az előzetes végén, én elsőre azt hittem, hogy Garchomp az, de ő azért nem teljesen így néz ki. (Közben rájöttem, hogy a szellem/sárkány típusba tartozó legendás pokémon, Giratina az)

A korábban megszokott menetrendet követi most is a Niantic, vagyis hullámokban élesítik majd az új pokémonokat. Elvileg jelenleg ezekbe a negyedik generációs lényekbe futhattok bele (zárójelben az adott pokémon fejlettebb formáit látjátok): Chimchar (Monferno és Infernape), Piplup (Prinplup és Empoleon), Starly (Starvaria és Staraptor), Bidoof (Bibarel), Buneary (Lopunny), Kricketot (Kricketone), Chatot, Carnivine.

Az Pokémon GO iOS-re és Androidra is ingyenesen elérhető. Ti kergetitek még a virtuális zsebszörnyeket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)