Hirdetés

Pokémon GO - most már hivatalos, jönnek a negyedik generációs zsebszörnyek

|

Hamarosan rengeteg új lénnyel bővül a mobilos játék, de számos egyéb újdonsággal is készülnek a fejlesztők.

Hirdetés

Eddig is sejteni lehetett, hogy újabb pokémonokkal fog bővülni a Niantic népszerű telefonos alkotása, azonban a játék hivatalos Twitter-oldalán végre megerősítésre kerültek a találgatások. A fejlesztők pedig további változásokat is ígértek.

Hirdetés

Nemrég egy rövid videó jelent meg a Pokémon GO Twitter-oldalán, amelyben olyan negyedik generációs, eredetileg a Sinnoh régióból származó pokémonok szerepelnek, mint például Turtwig vagy Chimchair. Ezzel pedig végre hivatalossá vált, hogy hamarosan vadonatúj lények érkeznek a játékba, habár az egyelőre még titok, hogy pontosan mikor.

Az új zsebszörnyeken kívül pedig egy csomó változtatásra is számíthatnak a játékosok. Például az egyes területeken, mint például a parkokban sokkal többféle pokémont találhatunk majd, mint eddig, és az időjárásnak sem lesz már akkora hatása arra, hogy mely lények jelennek meg az adott helyen. A játékbeli harc mechanikáin is alakít egy picit a Niantic, aminek köszönhetően remélhetőleg kiegyensúlyozottabbak lesznek az összecsapások.

Az újdonságokkal kapcsolatos részletekért látogassatok el ide.

Ti játszotok még a Pokémon GO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)