Hirdetés

Pokémon GO - figyelmen kívül hagyhatjuk az extrém időjárást

|

Múlt hónapban került be a Pokémon GO-ba a dinamikus időjárási rendszer, ami sokaknak nem tetszett, így változtatott rajta a Niantic.

Hirdetés

A Pokémon GO-ba épített dinamikus rendszernek köszönhetően az éppen aktuális időjárás alapján változik a különbőző típusú Pokémonok előfordulási esélye. Ha esik az eső, víz típusú lényekkel fogunk gyakrabban találkozni, ha pedig havazik (nálunk ez viszonylag ritka mostanában) jég típusú lényekre számíthatunk.

Hirdetés

Hogy a Pokémon-edzőket megvédjék a veszélyes időjárási viszonyoktól, beépítettek egy "Extreme weather" figyelmeztetést, ami kikapcsolta az időjárási rendszert, ezzel eltántorítva a játékosokat, hogy kimenjenek. A megoldás elméletben jól hangzik (és külön dícséret, hogy ilyesmire is gondoltak), de előfordultak olyan helyzetek, hogy a figyelmeztetés akkor is felugrott, amikor kellemes idő volt. Ezt a játékosok nem fogadták jó szívvel, így a fejlesztőknek lépnie kellett.

A visszajelzésekre a Niantic hamar reagált és beépített egy opciót, amivel jelezni lehet a játék felé, ha szélsőséges időjárás esetén is biztonságban vagyunk. A gombre bökés után a figyelmeztetés eltűnik és visszakerül a játékba a dinamikus időjárási rendszer.

Ezen kívül a fejlesztők az év végére is tartogatnak meglepetéseket, így érdemes lesz visszanézni a Pokémon GO-ba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)