Hirdetés

A Pokémon GO fejlesztői azon dolgoznak, hogy otthonról is raidelhessünk

|

A nyári fesztivált átalakítják, a raideket benti kalanddá teszik, és egyelőre az otthonról élvezhető funkciókat priorizálják.

Hirdetés

A Pokémon GO fejlesztői igyekeznek mindent megtenni azért, hogy már szörnyvadászathoz se akarjuk elhagyni az otthonunk. Az elmúlt hetekben ingyen vágták hozzá a játékosokhoz a füstölőt és pokélabdákat, mindeközben pedig azon kezdtek dolgozni, hogy kedvenc AR játékunkat a négy fal között is élvezhessük.

Hirdetés

Kezdésnek átalakítják az Adevnture Syncet, hogy az jobban regisztrálja az otthon megtett lépéseinket és felismerje az otthoni edzéseket, így garantálva azokat a jutalmakat, melyeket egyébként sétálás közben kapnánk. A minden nyáron esedékes Go Festet is át akarják alakítani, mely során több ezer játékos szokott összegyűlni a világ nagyvárosaiban. Hogy ezt hogyan fogják átdolgozni, arról még nincs információ.

A legfontosabb változtatás a raidek átalakítása lesz, mely a tervek szerint egy otthonról is élvezhető feature-ré fog válni.

"Mindig is az volt a célunk, hogy legyenek benti elemei a játékainknak, melyek kiegészítik a kinti kalandozást. Most itt az idő, hogy az előbbiekre koncentráljunk. A legfőbb kihívás az lesz, hogy a benti játékot olyan izgalmassá és innovatívvá tegyük, mint a kintit."

Egyelőre nem részletezték, hogy melyik játékfunkciót hogyan fogják otthonira kapcsolni, de a lényeg, hogy dolgoznak a projekten. Ez valószínűleg megmenti majd az otthon rekedt Pokémon GO-közösség jelentős részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)