Hirdetés

Pokémon GO - több mint 70 panasz érkezett a hatóságokhoz

|

Egykori játékosok küldtek be panaszokat a Federal Trade Comission irodáiba, olyan indokokkal, mint a túlárazott játékbeli vásárlások, a biztonsági problémák, és a ban miatti panaszok.

Hirdetés

A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (Federal Trade Comission) biztosan nagyon furán néz arra a 72 esetre, ahol Pokémon GO felhasználók panaszkodnak a Niantic alkalmazása miatt. Van, aki egyenesen azt nehezményezi, hogy bannolták.

Az tény és való, hogy mára jelentősen megcsappant a Pokémon GO játékosbázisa, de aki eltöltött vele pár kellemes órát, az bizonyára élvezte azt az élményt, amit a Niantic nyújtott. Pont ezért meglepő annyira, hogy most az Federal Trade Comissionnél panaszkodnak az egykori edzők.

A 72 beküldött eset között olyan panaszok vannak, mint magánterületen kijelölt Pokémon termek, túlárazott tárgyak, gyermek biztonsági aggályok, szerver problémák, és kitiltott fiókok miatti panaszok.

Főleg az utóbbi kategória vicces kicsit, de akárhogy is, a 72 fő még viszonylag kevés, így valószínűleg a Pokémon GO kapcsán nem lesz olyan vizsgálat, mint a No Man's Sky ügy esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)