Hirdetés

Pokémon GO - lehullt a lepel a következő legendás pokémonról

|

Fel kell kötnünk a gatyánkat, ha szembe akarunk szállni vele.

Hirdetés

Tavaly október óta elérhetőek a Pokémon GO-ban a negyedik generációs szörnyek, így nem akkora meglepetés, hogy a hamarosan érkező legendás raid boss is ugyanebből a szériából származik.

Hirdetés

A játék Twitter oldalán érkezett a bejelentés, amely szerint Palkia, a Pokémon Pearl borítóján is látott víz/sárkány zsebszörny lesz a legfrissebb raid boss.

A legendás pokémon képes az időt és a teret is akarata alá hajtani, így a játék egyik legkeményebb ellenfele lesz. Palkiának nem sok counterje létezik, de a hivatalos oldal szerint, ha sárkány és tündér típusú pokémonkkal fegyverkezünk fel, lehetőségünk lesz legyőzni őt mielőtt speciális támadásával kifektetni a csapatunkat. Ennek fényében Rayquaza, Dragonite és persze maga Palkia lesz a legjobb választás, ha nekiugrunk. 

Ti milyen csapattal estek majd neki Palkiának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)