Hirdetés

Pokémon GO - ez a kiegészítő lesz minden rajongó álma

|

Tovább dübörög a Pokémon-láz annak ellenére, hogy a közelmúltban nagymértékben csökkent a játékoslétszám. Most egy csinos kiegészítőt kap a játék, amivel anélkül használhatjuk az alkalmazást, hogy elő kellene vennünk a telefonunkat.

Hirdetés

A Pokémon GO Plus egy órához hasonlító, hordható kiegészítő (amivel akár a megjelenésünket is feldobhatjuk, de nem ez az elsődleges funkciója), mely egyaránt kompatibilis iOS és Android eszközökkel.

Ez a remek kütyü az okostelefonunkhoz alacsony fogyasztású bluetooth kapcsolattal csatlakozik (mint egy okosóra), és ami a legfontosabb, értesít bennünket, ha a közelünkben pokémon vagy Pokéstop található. Ilyenkor zölden világít és vibrál. Természetesen el is kaphatjuk a segítségével a szörnyecskéket, ekkor csak a rajta található gombot kell megnyomni. A sikeres elkapást fény és vibrálás jelzi. A Pokéstopokból ugyanezzel a gombbal szedhetjük össze a tárgyakat és tojásokat.

Az eszköz szeptember 16-tól kapható Európában, használatához az alkalmazás frissítése szükséges. Mivel a Pokémon GO Plus használóinak mér nem kell szét közben végig a telefonjukat bámulni, talán kevesebb baleset történik majd, és párunk sem vág nyakon minket, ha a közös séta során zsebszörnyekre vadászunk.

Ti vadásszátok még a pokémonokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)