Hirdetés

Pokémon GO - elkezdődött a PokéStop-jelölő rendszer tesztelése

|

Két régióban már kezdődhet a jelölgetést, a többieknek még várniuk kell a globális indulásra.

Hirdetés

A Pokémon GO nagylelkű olyan játékosokkal, akik nagyvárosokban, nagyobb nevezetességek körül élnek. A többiekkel... nos, kevésbé. Szerencsére ez hamarosan változni fog a közösség erejének köszönhetően.

Hirdetés

A Niantic elkezdte kiereszteni az eszköztárat, amivel a játékosok maguk jelölhetik meg a szerintük PokéStoppra érdemes pontokat. A rendszer már elérhető Brazíliában és Dél-Koreába, de fontos észben tartani, hogy csak minimum 40-es szintű edzők küldhetnek be ilyen jelöléseket. Ők is egyébként csak az Ingress Operation Portal Recon rendszerén keresztül. A jelöléseket később "tapasztalt Pokémon GO játékosok fogják elbírálni", bármit is jelentsen ez.

A világ többi részének még várnia kell az új jelülőrendszer megjelenésére, de remélhetőleg hamarosan az összes régióban élesítik az új lehetőséget. 

Ti hová pakolnátok szívesen új PokéStopokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)