Hirdetés

Pokémon GO - így kaphatsz még több tárgyat a PokéStopokból

|

Újabb rejtett játékmechanizmus rejtélyét göngyölítette fel a Pokémon GO játékosbázisa, amiből ismét az derült ki, hogy a Niantic hosszú sétákra akar elküldeni minket.

Hirdetés

A Pokémon GO-t fejlesztő Niantic kommunikációjának hiánya elég idegesítő, amikor egy-egy feature kijavításáról van szó, viszont legalább meghagyja az élményt, hogy a közösség maga nyomozzon ki néhány dolgot a játékkal kapcsolatban. Így fejtették meg a játékosok a PokéStopok működésének titkát is.

Az mindenkinek feltűnhetett, hogy némelyik megálló több tárgyat és XP-t ad a többinél, ez pedig egyáltalán nem véletlenszerű. Amint hosszú kísérletezés és az eredmények reddites megvitatása után rájöttek a játékosok, akkor kapunk bónusz jutalmat, ha az adott Pokémon GO-sétánk legalább tíz PokéStopot érint ismétlődés nélkül. Ráadásul ha van szabad helyünk, minden tizedik megálló garantáltan dob egy tojást is, valamivel csökkentve a PokéStopok véletlenszerűségét.

How I feel every time I get to a Pokestop

A Niantic célja ezzel alapvetően azok jutalmazása, akik hosszabb sétákra is elindulnak a Pokémon GO-ban, bár azok megint nem járnak jól, akik PokéStopokkal ritkábban felszerelt helyeken játszanak. Viszont a rendszer nem is azokat díjazza, akik néhány perces sétával elérnek tíz megállót, a láncot ugyanis csak tíz perc várakozás után kezdhetjük újra ugyanazon az útvonalon.

Ti milyen hosszú sétákra szoktatok indulni Pokémon GO közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)