Hirdetés

Pokémon GO - még idén megérkezhet a PvP

|

A Niantic gőzerővel dolgozik azon, hogy végre egymás ellen is harcolhassanak a játékosok.

Hirdetés

A rajongók által egyik leggyakrabban kért (követelt) lehetőség a Pokémon GO-ban, hogy egymás ellen is lehessen játszani egy PvP csatarendszer keretein belül. A Niantic javában dolgozik ezen az új funkción, és reményeik szerint már 2018 végén bekerülhet a PvP a játékba.

Hirdetés

A Niantic nemrégiben Varsóban tartott egy konferenciát, ahol az európai marketingvezető Anne Beuttenmuller beszélt a jövőbeli tervekről. Beuttenmuller elmondta, hogy a fejlesztők jelenleg a Pokémon GO új közösségi funkcióján, illetve a PvP módon is dolgoznak. Terveik szerint év végére már elkészülnek a rendszerrel.

Miután a cserélgetés lehetősége bekerült a játékba, sokan leginkább a csatákat hiányolják a Pokémon GO-ból. A készülő PvP-t várhatóan a "friendship" rendszerbe építik, és a cseréléshez hasonlóan fog működni a dolog. A cserékhez is egy bizonyos távolságon belül kell lenni a másikhoz, várhatóan nem lesz ez másképp az összecsapások esetében sem.

Ti szívesen csapnátok össze másokkal a Pokémon GO-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)