Hirdetés

Pokémon GO - megjött a PvP harcrendszer

|

Egy ideje már ígérgette a funkciót a Niantic, de most végre tényleg bekerült.

Hirdetés

A Pokémon GO PvP harcrendszere nagyjából úgy működik, mint az edzőtermek elleni csaták: tapicskoljuk a képernyőt, és amikor az egyik nekünk szimpatikus, különleges támadás élesedik, akkor azt is ellőhetjük.

Hirdetés

Ezekben a csatákban akkor vehetünk részt, ha a találunk a közelben egy másik edzőt, és annak QR kódját beolvassuk a saját készülékünkkel. Ezzel kihívjuk a játékost, és indulhat a harc. A barátlistánkon lévő társainkkal akárhol harcolhatunk, ha a barátságszintünk "Best Friend" vagy "Ultra Friend" fokozaton van. Ha pedig éppen se barátunk, se közelben lévő edzőtársunk nincs, akkor kihívhatjuk a három Pokémon GO csapat vezért egy-egy gyakorlókörre.

Visszanéztek a játékba az új móka kipróbálásáért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)