Hirdetés

Pokémon GO - sokak számára elérhetetlen lett az új update után

|

Tegnap jelent meg hazánkban is a Pokémon GO-hoz a legújabb, Buddy Systemet is aktiváló frissítése, a játékosok egy része viszont nagyon elégedetlen. Ennek pedig nem a mászkálás után kapott kevéske cukorka az oka.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, itthon is elérhetővé vált a Buddy System update, amibe egy érdekes easter egget is belecsempészett a Niantic. A játékosok bizonyos hányada viszont nagyon elégedetlen a patch után - nem azért, mert nem tetszik nekik, hanem mert nem is tudják elindítani.

A Niantic ugyanis az új patch-csel játszhatatlanná tette Pokémon GO-t azok számára, akik jailbreakelt vagy rootolt telefont használnak. Őket csak egy hibaüzenet értesíti, hogy innentől a játék nem támogatja a készüléket. Csak abban az esetben tudják folytatni a Pokémon-vadászatot, hogy visszaállnak a korábbi verzióra.

Az elégedetlenkedők hangot is adtak nemtetszésüknek, Redditen egy felhasználó már petíciót is indított, hogy a hasonló helyzetben lévő játékosok visszakaphassák azt a pénzt, amit a Pokémin GO-ba (így haszontalanul) beleöltek.

A Niantic egyébként figyelmeztette a felhasználóit, hogy a Buddy Systemet tartalmazó patch már nem fogja támogatni a "tört" készülékeket, ennek ellenére sokan kardoskodnak amellett, hogy a mikrotranzakciós díjaikat visszatérítsék. A tiltakozók szerint pofátlanság, hogy a kiadó csak a játék megjelenése után két hónappal jelentette be, hogy a jailbreakelt és rootolt telefonokon nem lehet majd játszani, így többen kidobott időnek (és pénznek) érzek, amit a Pokémon GO-ra áldoztak.

Holnap érkezik meg a Pokémon GO Plus kiegészítő is, így az új eszközzel és ezzel a balhéval a Niantic játéka jelentős népszerűségvesztés után újból beszédtéma lett.

Mit gondoltok erről a helyzetről, kinek adnátok igazat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)