Hirdetés

Pokémon GO - 21. szülinapi ünneplés mókás sapkában

|

Új esemény indul jövő héten, ami alatt egy különleges sapkával megtoldott Pikachu variációt lehet majd elkapni. Aki ettől lázba jön, az keddtől mehet vadászni.

Hirdetés

Jövő héten lesz 21 éves a Pokémon franchise, ennek örömére egy apró kis event kezdődik el a Pokémon GO-ban. A játékosoknak jövő hét kedd estétől egészen március 6-ig lesz alkalmuk begyűjteni egy új Pikachu variációt.

Arról nem volt szó, hogy az új Pikachu megtartja-e a sapkáját, ha Raichuvá fejlődik, de a karácsonyi esemény során a mikulássapkás Pikachu is sapkában alakult át, remélhetőleg ez most sem lesz másképp. Az élet nagy kérdései ezek...

Mindenesetre az esemény végeztével a begyűjtött egereken természetesen megmarad a sipka, így aki szereti gyűjteni a különleges Pokémon példányokat, az mindenképpen keljen útra jövő héten.

A Pokémon játéksorozat első részei, a Red és Green február 27-én jelentek meg Japánban, így ekkor ünnepeljük a Pokémon napot is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)