Hirdetés

Ha nem indul a Pokémon GO, ezt az oldalt érdemes megnézni

|

Egy weboldal nem csak azt ellenőrzi, hogy éppen működnek-e a Pokémon GO szerverei, hanem sok más érdekes és hasznos adatot is begyűjt a játék kiszolgálóiról.

Hirdetés

Bár a Pokémon GO szervereit terhelő térképes alkalmazásokat letiltotta a Niantic, néhány oldal még hozzáfér különböző információkhoz a játékkal kapcsolatban. A PlayPokémonGO az egyik leghasznosabb ezek közül.

A site nem csak általában véve ellenőrzi a játék szervereinek állapotát, hanem még országonként is lebontja, átlagosan milyen pinggel csatlakozhatunk. Azt is külön megleshetjük, milyen a helyzet a Google-fiókkal, vagy a Pokémon Trainer Clubon keresztül való bejelentkezéssel külön-külön, ahogy az utóbbi fél, négy és huszonnégy órában is méri az esetleges szerverleállások idejét, így némi fogalmat adva a kiszolgálók stabilitásáról.

De találunk még a játékmenettel kapcsolatos tanácsokat is, például azt, milyen tojásból milyen szörnyre számíthatunk a Pokémon GO-ban, vagy éppen az egyes támadások részletes statisztikáit is áttanulmányozhatjuk. Mindezt itt találjátok összegyűjtve, kezdő trénereknek mindenképp ajánlom az oldal meglátogatását, de haladók is találhatnak egy-két hasznos infót.

Ti mennyire ástátok bele magatokat a játék apróbb részleteibe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)