Hirdetés

Pokémon GO - Japánban feltűnt két fényes pokémon

|

Shiny Pikachu és Raichu már biztosan befogható Japánban.

Hirdetés

Niantic egyelőre nem jelentette be hivatalosan újabb Shiny, vagyis fényes/csillogó pokémonok érkezését a Pokémon GO-ba, de a jelek szerint Japánban már rájuk is bukkant pár játékos. 

Hirdetés

Comicbook.com jelentése szerint a Japánban zajló Pikachu Outbreak Festival nevezetű eseményen bukkantak rá a csillogó pokémonokra. A Jokohama városában zajló fesztivál ideje alatt Shiny Pikachu és Raichu pokémonokat fogtak be a trénerek, amelyek színükben is eltérnek a hétköznapi verzióktól (némileg sötétebbek) és egy egyedi "shiny" animáció is tartozik hozzájuk. 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy bárhol be lehet-e fogni őket a japán eseményen kívül. Előbb vagy utóbbi azonban több mint valószínű, hogy több zsebszörnyből is befogható lesz ilyen ritka változat. Shiny Magikarp és Gyarados már horogra akadt a szerencséseknél, őket elvileg bárhol el lehet csípni egy ideje. 

Titeket motiválna, ha nálunk is elérhetőek lennének a fenti fényes pokémonok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)