Hirdetés

Pokémon GO - már fénylő pokémonokat is foghatunk

|

A legújabb frissítés elhozta számunkra a legritkább zsebszörnyeket is. Ezen felül egy új fesztivál is elkezdődött a Niantic játékában.

Hirdetés

A második generációs lények érkezése rengeteg játékost visszacsábított, a Niantic azonban egy pillanatra sem állt meg és továbbra is szállítja a frissítéseket. Most például a Pokémon GO legújabb eseménye élesedett, ezúttal a vízi lények árasztanak el bennünket. 

Bármerre járunk, sokkal nagyobb eséllyel futunk majd bele vízi pokémonokba (nekem egy Blastoise csücsült reggel a nappalimban), de nem csak ezért izgalmas a játék új frissítése. A fejlesztők végre valóban elérhetővé tették a shiny, azaz fényes pokémonokat. A korábbi Pokémon játékok kedvelői jól tudják, hogy ezek a különleges lények borzasztóan ritkák. Valódi tulajdonságaik tekintetében nem különböznek hétköznapi társaiktól, eltérő színüknek köszönhetően azonban egyből kiszúrja őket az ember. Egyelőre Magikarp és Gyarados esetében bizonyított, hogy létezik shiny verzió is belőlük.

Avatarunknak egyébként a most futó Water Festival event alatt egy új Magikarp sapkát is megvásárolhatunk, de gondolom a legtöbben nem erre fogjátok költeni a játékon belüli valutát. Inkább irány az utca és keressétek ti is a fényes halacskákat! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)