Hirdetés

Pokémon GO - nyári ruhás Pikachuval ünnepeljük a játék második születésnapját

|

A Niantic különleges eseménnyel készült az évfordulóra, még egy rakás tematikus tárgyat is vásárolhatunk.

Hirdetés

A Pokémon GO 2016. július 6-án debütált világszerte. Azóta rengeteg változáson keresztülment az ismét nagyon népszerű kiterjesztett valóság játék, de egy dolog biztos változatlan marad: továbbra is sok a Pikachu-rajongó.

Hirdetés

A Niantic éppen ezért különleges, Pikachu-témájú évfordulós eseménnyel ünnepli a játék második születésnapját. Július 6-tól július 31-ig a szokásosnál jóval gyakrabban találkozhatunk Pichuval és Pikachuval a vadonban, ha pedig szerencsénk van, akkor akár egy ritka, napszemüveges-szalmakalapos Pikachut is begyűjthetünk.

Emellett számos Pikachu-témájú felszerelést is vásárolhatunk az avatárunk számára, közte jópofa Pikachu-fülekkel és mintás pólókkal. Sőt, a Niantic bejelentette az idei Pokémon GO Festet is, amely Chicagóban zajlik a július 14-i hétvégén.

A második évfordulóval pedig hamarosan megszerezhető lesz a második generációs mitikus lény, Celebi, akit csak speciális feladatok teljesítésével találhatunk meg. A kapcsolódó küldetések várhatóan a Pikachus évforduló után élesednek, a Niantic még nem határozott meg pontos dátumot.

Ti megpróbáljátok begyűjteni a nyári szettben pompázó Pikachut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)