Hirdetés

Pokémon Go - a szerverek miatt csúszik a megjelenés

|

A Pokémon Go annyira hihetetlen népszerű, hogy egy kicsit csúsznia kell a megjelenésnek, amíg a fejlesztők felkészítik ránk a szervereket.

Hirdetés

A Pokémon Go egyértelműen az utóbbi idők egyik legfontosabb megjelenése. A kibővített valóságra épülő játék alig néhány napja jelent meg, de máris teljesen átvette az uralmat az internet fölött és már számtalan mém és meghökkentő hír jelent meg a témában. Persze a nagy népszerűségnek ára van, hiszen a játék még nem is jelent meg mindenhol, de máris alig bírják a szerverek.

A játékosok rengeteg szerverproblémáa ütköztek még annak ellenére is, hogy a fejlesztő Niantic csak fokozatosan teszi elérhetővé a játékot az egyes régiókban. A csapat azt nyilatkozta, hogy már dolgoznak a problémán, viszont ennek az az ára, hogy a megjelenés ideiglenesen szünetel, egyelőre meghatározatlan időre.

Persze még ez a sok szerverpara sem tud változtatni azon, hogy mennyire hihetetlenül népszerű lett a játék, hiszen a megjelenés óta 8,84 százalékkal nőtt meg a Nintendo részvényeinek ára, ami elég szép eredmény. A Nintendo korábban szkeptikusan állt hozzá a mobilpiachoz, talán érdemes lenne mégis komolyabban foglalkozni vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)