Hirdetés

Pokémon GO - ezek lesznek az új csalik?

|

Ha igaznak bizonyul a legújabb pletyka, akkor három újfajta füstölőt is kapunk, melyekkel már mi határozzuk meg, milyen pokémonokat akarunk magunkhoz csalogatni.

Hirdetés

Erősen megcsappant a Pokémon GO játékosbázisa, ezt pedig minden bizonnyal a fejlesztő Niantic is jól látja, így valószínűleg már nem kell sokáig várnunk arra, hogy érdemi frissítésekkel gazdagodjon a játék.

Lehetséges, hogy pont az újfajta füstölők bevezetése lesz az egyik ilyen újdonság. A Pokémon GO kódját bújó Reddit felhasználók bukkantak rá azokra a rejtett információkra, melyek egyértelműen három új csali bevezetésére utalnak. 

A három megtalált új incense közül az első kifejezetten a tűz és elektromos altípusokba tartozó állatkákat vonzza magához, a második a víz és jég pokémonokat csalogatja, míg a harmadik a fű és a bogár pokémonok előhívására szolgál.

Korábban a legendás pokémonok létezését és a jövőben tervezett pókémon-cserélési funkció lehetőségét is a kódot bogarászó adatbányászok leplezték le, így jó esély van rá, hogy a most felbukkant információk mögött is hiteles tények lapulnak. Az is fontos szempont lehet, hogy jelenleg az incense az egyik legjobban fogyó tárgy a játék áruházában.

Ti örülnétek, ha tényleg lehetne majd használni ezeket az új füstölőket és így előre belőhetnétek, milyen fajtájú zsebszörnyeket akartok magatokhoz csalogatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)